Social Icons

ABOUT US


Welkom op onze site! Wij zijn Jennifer en Mariam, twee vriendinnen die samen op het idee kwamen om te gaan bloggen. Onze blog gaat over dingen die ons beide interesseren, en dat is vooral fashion en beauty. Maar ook bloggen we over lifestyle. Lees hieronder wat meer over onszelf. 
Heb je nog vragen; vraag gerust!

Jennifer

Mijn naam is Jennifer en ik ben 18 jaar oud. 
Het hebben van een blog heeft mij altijd al aangesproken, ik heb ook al eerder geblogd! Dat is ongeveer 3 jaar geleden, en dat deed ik toen ook samen met een vriendin. We hebben het een klein jaartje volgehouden, maar met school werd het te druk en toen zijn we gestopt. 
Maar ik ben van plan om het met deze blog een stuk langer vol te houden! Het schrijven van artikelen, foto's maken en dingen delen op internet vond ik heel erg leuk. 
Op dit moment zit ik nog op de middelbare school. Vorig jaar ben ik gezakt voor havo, en ik had de kans om drie vakken over te doen in plaats van heel havo 5. Dus dit jaar heb ik drie lessen per week, en daarnaast werk ik nog 20 uur. En nog heb ik genoeg tijd over.
Daarom heb ik genoeg tijd om te bloggen! Aankomend schooljaar ben ik van plan om hbo-rechten te gaan doen! Mariam

Hi! Mijn naam is Mariam en ik ben 20 jaar oud.
 Mijn passie voor mode begon al toen ik 10 jaar was. Terwijl de meeste kinderen speelgoed wilden, zeurde ik altijd om nieuwe kleding of schoenen. Toen ik wat ouder werd was ik in mijn vrije tijd dan ook altijd in de winkels te vinden. 
Na veel aandringen van mijn vrienden dat ik iets met mijn passie zou moeten doen, kwam ik op het idee om te gaan bloggen. Dit leek mij namelijk de perfecte plek om mijn passie te delen. Zo hoop ik jullie dan ook te vermaken en te inspireren. 
X. 

Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© YCBWU | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig